Založ si blog

Pravda o homosexuálnych adopciách.

Nebojte sa, nie je to o kradnutí detí, ani o zneužívaní detí a podobných hlúpostiach. Na podobné veci neverím, ale ….

Vieme, že to čo bolo pred ALE sa nepočíta.

 

V posledných týždňoch som s hrôzou sledoval prejavy mojich priateľov a známych (ináč slušných a inteligentných ľudí) na facebooku a blogoch k téme referenda. Nechápal som ako môžu dieťaťu odopierať to najlepšie čo mu spoločnosť dokáže poskytnúť len preto aby ukojili svoj potrebu byť šľachetní a štedrí. Potom som pochopil. Dobrými úmyslami je dláždená cesta do pekla. Priatelia sa nezbláznili, len nepoznajú fakty.

 

Adopcie fungujú takto. Deti vhodných na adopciu je málo, párov čo chcú deti je veľa a najväčší záujem je o maličké, biele a zdravé deti.

Manželský pár prejde pohovormi a školeniami, keď sa ukážu byť vhodný pár sú zapísaný na čakaciu listinu. Čakajú niekoľko rokov kým sa dostanú na prvé miesta čakačky, potom sa postupne tety zo sociálky snažia spárovať deti a rodičov. Keď sa to podarí dieťa dostáva mamu a otca.

Ak si budú môcť dieťa adoptovať páry rovnakého pohlavia, nikto im nemôže nanútiť 10 ročného Róma,  ktorého si nechce nikto adoptovať. Majú presne tie isté podmienky ako manželský pár. Dvaja chlapi si adoptujú presne to iste biele, zdravé bábätko, na ktoré obyčajná rodina čaká niekoľko rokov. Presne to bábätko, ktoré vlastná rodina odvrhla, a je na spoločnosti aby spravila to najlepšie pre dieťa. A my ho v rámci falošnej šľachetnosti a rovnosti nedáme mame a otcovi, čo by bolo pre neho najlepšie.

 

Preto sa nemôžeme pýtať: „Je lepšie dieťaťu v detskom domove, alebo u dvoch ľudí rovnakého pohlavia?“ Otázka znie: „Je dieťaťu lepšie s adoptívnou mamou a otcom, alebo s dvoma otcami?“ A tam je odpoveď jasná.

Predstavy o tom ako sa vďaka adopcii homosexuálmi pomôže aspoň nejakým deťom preč z detského domova je smiešna. Ak si chce gay adoptovať 7 ročné dieťa nikto mu nestojí v ceste ani teraz. Mimochodom vedeli ste, že dieťa do 6 rokov nie je v detskom domove? Je u profesionálnej rodiny. Ale to už ideme do zbytočných detailov.

 

Nemôžeme povoliť homosexuálnym párom adopcie a potom ich označiť za menej hodnotné rodiny a dávať im na adopciu len deti ktoré nevieme umiestniť do klasickej rodiny.

 

A problém je aj v registrovanom partnerstve. Nikto nemôže Slovensko prinútiť zaviesť registrované partnerstvo, ale ak ho zavedieme musíme dať registrovaným partnerom aj všetky práva, a teda aj adopcie. Na to dohliadne Európsky súd pre ľudské práva. Práve preto bola otázka tohto znenia označená za protiústavnú a vyškrtnutá z referenda. Práve preto Rakúsky ústavný súd rozhodol o umožnení adopcií homosexuálnym párom, hoci ich zákon hovoril registrovaným partnerstvám áno, ale adopciám nie.

 

Osobne nemám nič proti homosexuálom ani registrovaným partnerstvám, dokonca by som bol veľmi rád ak by si nejaký homosexuál adoptoval dieťa, ktoré by sa ináč z detského domova nedostalo. Ale žiadne dieťa nesmie vyrastať u páru rovnakého pohlavia ak je možnosť prežiť detstvo v úplne obyčajnej rodine s otcom a mamou.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2706x
Priemerná čítanosť článkov: 2706x

Autor blogu

Kategórie

Archív